top of page
bgImage

Hoera, je bent zwanger! Gefeliciteerd.

Dit is een spannende en vaak een hele mooie en bijzondere periode. Maar ook een tijd waarin je lichaam wel wat extra aandacht en zorg kan gebruiken.

Heerlijk op je buik liggen tijdens de massage?

Dat kan met de speciaal voor zwangeren ontworpen massagetafel. Hierin zit een uitsparing voor de buik, zodat je heerlijk kunt ontspannen op je buik zonder dat er druk op je buik ontstaat. Je buik wordt wel op een prettige manier ondersteund. Deze tafel is ontworpen in samenwerking met verloskundigen.

Waarom juist nu een zwangerschapsmassage?

Behalve dat een zwangerschap heel bijzonder is, gebeurt er ook heel veel met je lichaam. Onder invloed van hormonen veranderen je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor je kind en om je voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten zoals pijn in je rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen. Of misschien voel jij je prima maar ben je gewoon alleen maar toe aan wat extra ontspanning tijdens je zwangerschap.

De zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt de spieren en stimuleert de bloedcirculatie, ook van de baby. De zwangerschapsmassage zorgt ervoor dat het lichaam even helemaal tot rust komt en brengt verlichting voor eventuele klachten.

Het zorgt voor totale ontspanning.

VoetreflexPlus

Wil je geen volledige lichaamsmassage dan is een voetreflexmassage een goed alternatief. Een voetreflexmassage is ontspannend en geeft verlichting bij zwangerschapsklachten. Meer lezen

Ervaringen van cliënten

" Zowel tijdens mijn zwangerschap als daarna heeft Anja mij een massage gegeven. Anja kan met haar ervaring echt verbinding maken met je lichaam en je kindje, waardoor het een bijzondere diepe en helende (en niet alleen een "technische") ervaring is. Ik heb ervan genoten en kan het jullie van harte aanbevelen!" 

M.

bottom of page